Wij willen u graag ook na de aanschaf van een apparaat optimaal van dienst zijn. Wij beschikken dan ook over een goed geoutilleerde technische dienst die garant staat voor een snelle dienstverlening. Onze technici zijn opgeleid door onze fabrikanten en gecertificeerd voor het technische onderhoud aan medische apparatuur. In de meeste gevallen kunnen eventuele storingen ter plekke worden opgelost en in uitzonderlijke situaties kan een leenapparaat ter beschikking worden gesteld. Bovendien achten wij de samenwerking met instrumentatietechnici van groot belang voor een optimale gebruikersondersteuning, hiervoor bieden wij een uitgebreid arsenaal aan onderdelen en productkennis. Ons Technisch Service Center is, net als de gehele organisatie, volledig ISO 13485:2003 gecertificeerd en staat daarmee borg voor een constante kwaliteit en betrouwbaarheid.

Het Technisch Service Center biedt service en onderhoud aan voor alle medische apparatuur uit ons eigen portfolio. Hiervoor kunnen desgewenst onderhoudscontracten worden afgesloten. Uiteraard kunnen wij ook onderhoud en reparaties aan andere medische apparatuur uitvoeren.

Voor meer informatie over een onderhoudscontact/-contract kan u het contactformulier hier onder invullen. Wij zullken dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Aanvraag onderhoudscontract