The Surgical Company Group

The Surgical Company Group, opgericht in 1993, bestaat uit 9 bedrijven, deze ontwikkelen, vervaardigen en distribueren een volledig gamma van gespecialiseerde medische apparatuur en benodigdheden voor professionals in de gezondheidszorg. The Surgical Company Group is een belangrijke speler in de medische wereld in Europa, aanwezig in Frankrijk, Duitsland, Engeland, België en Nederland. Wij blijven groeien door selectieve keuzes te maken uit de laatste ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg. Meer informatie, kijk op onze website, klik hier.

Missie

The Surgical Company draagt bij tot het spoedig herstel van patiënten. Dit doen wij door een efficiënte levering van innovatieve medische hulpmiddelen, zorgvuldig geselecteerd op basis van een aantal criteria zoals kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie en een hieraan gerelateerde accurate dienstverlening. The Surgical Company staat voor service en betrouwbaarheid.

The Surgical Company is sinds vele jaren gecertificeerd volgens de Kwaliteitsmanagementsystemen ISO 9001 en ISO 13485 voor de distributie van Medical Devices en de bijhorende technische diensten. ISO 13485:2003 certificaat voor Medical devices.