Nieuwe gemeenschappelijke identiteit voor alle productiebedrijven van The Surgical Company Group

Ons moederbedrijf, ‘The Surgical Company’, is een sterke, groeiende en gezonde Europese groep van 9 bedrijven met als missie om medisch personeel de beste tools en service te bieden zodat zij hun patiënten de best mogelijke behandeling kunnen geven.

Gezien de groeiende samenwerking tussen de vier productiebedrijven binnen de groep, hieronder vernoemd, werd het voor hen vanzelfsprekend om een gemeenschappelijke identiteit aan te nemen.

– The 37Company (NL) – Mistral-Air, Fluido, Fluido Irrigation & Thermoflect.
– Sensium (VK) – Draadloze patch Sensium.
– Axess Vision (Frankrijk) – Broncoflex bronchoscoop voor eenmalig gebruik.
– Hemologic (NL): draagbaar apparaat voor bewaking van het hartminuutvolume.

Vanaf heden gaan de productiebedrijven van TSC met trots verder onder de identiteit ‘The Surgical Company ’ en worden de producten ook onder deze merknaam verdeeld.

Onze portfolio omvat 6 productlijnen: Broncoflex, Fluido, Fluido Irrigation, Mistral-Air, Sensium, Thermoflect.

Dit is een mijlpaal in de evolutie van onze Groep en we zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe gemeenschappelijke identiteit onze continue internationale groei zal versterken.

The Surgical Company nl blijft exclusieve verdeler voor deze gamma’s in Nederland, en staat meer dan ooit tot uw dienst voor deze en andere producten die wij verdelen.

Neem gerust contact op met uw TSC nl Account Manager als u vragen heeft over de nieuwe identiteit van onze productiebedrijven.