CritiCool Snelservice

De “Criticool snel service” is een service van The Surgical Company om, in het geval dat u een Criticool apparaat te kort komt, deze per direct te leveren. Dit gebeurt via een snel koerier. De service is 24 uur en 7 dagen per week beschikbaar. Deze service is uitsluitend beschikbaar voor ziekenhuizen/afdelingen die zelf al een Criticool hebben maar die tijdelijk een te groot patiënten aanbod hebben.

Hoe werkt het?

Bel 033 453 1010 (bgg 0646136990) en meld dat u een Criticool nodig heeft. Het call-center controleert of deze beschikbaar is. Geef naam en adres ziekenhuis en aflever plaats (uitsluitend hoofd of nacht ingang). Indien beschikbaar wordt de Criticool zo snel mogelijk afgeleverd in een speciale transportkoffer.

De Criticool

Deze wordt geleverd in een speciale transportkoffer. Bovenop deze koffer is een ruimte met daarin de accessoires (slang, temperatuur sensor etc.). Het kofferdeksel kan eenvoudig ontgrendeld worden en zodoende over de Criticool afgetild worden. Het toestel blijft in de kofferbodem staan en is verrijdbaar. Sluit het toestel aan zoals u dat gewend bent. De Criticool is nu 5 dagen ter beschikking.

Beëindigen gebruik Criticool snelservice

Bij beëindiging koeltherapie of uiterlijk 4 dagen na begin hiervan, neemt u contact op met The Surgical Company (+31 (0)33 – 456 782 8).

De Criticool wordt geleegd en wederom in de transportkoffer verpakt inclusief alle accessoires. Een koerier zal deze koffer komen ophalen.

* Uitsluitend beschikbaar voor ziekenhuizen/afdelingen die zelf al een CritiCool hebben, maar tijdelijk een te groot patiënten aanbod hebben.

CritiCool hotline

Het call-center controleert of de CritiCool beschikbaar is. Geef naam en adres ziekenhuis en aflever plaats (uitsluitend hoofd of nacht ingang). Indien beschikbaar wordt de Criticool zo snel mogelijk afgeleverd in een speciale transportkoffer.

E-mail: info@tsc-nl.com
Tel: 033 453 1010 (bgg 06 4613 6990)