Routebeschrijving

Vanuit Amsterdam

Volg de A1 richting Amersfoort, neem de afslag Amersfoort-Noord / De Hoef (afrit 13). Ga aan het eind van de afrit bij de verkeerslichten linksaf richting “De Hoef”. Volg deze weg ongeveer 2 km tot voorbij het viaduct en ga bij het verkeerslicht linksaf de Computerweg in. Neem de eerste straat links, dit is de Beeldschermweg, u vindt ons nummer 6 F.

Vanuit Utrecht

Neem de A28 richting Amersfoort, neem de afslag Amersfoort / Hoevelaken (afrit 8). Ga aan het eind van de afrit naar links en neem vervolgens meteen de eerste weg rechts, dit is de Outputweg. Volg deze weg ongeveer 2 km en ga dan rechtsaf de Computerweg in. Neem de eerste straat links, dit is de Beeldschermweg, u vindt ons nummer 6 F.

Vanuit Apeldoorn

Volg de A1 richting Amsterdam, neem de afslag Amersfoort-Noord / De Hoef (afrit 13). Ga aan het eind van de afrit op de kruising linksaf en sla vervolgens bij de verkeerslichten rechtsaf richting “De Hoef”. Volg deze weg gedurende 2 km en ga bij het 4e verkeerslicht linksaf de Computerweg in. Neem de eerste straat links, dit is de Beeldschermweg, u vindt ons nummer 6 F.

The Surgical Company

Bezoekadres:
Beeldschermweg 6 F
3821 AH Amersfoort

Postadres:
Postbus 2582
3800 GC Amersfoort

E-mail: info@tsc-nl.com
Tel: +31 (0)33 456 78 28